Πληροφορική Κουφόπουλου

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΕΝΤΑΞΕΙ , ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ !!!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ . : ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ............. ''Τελικά τα Ρεπορτάζ στο Δήλεσι Βοιωτίας δεν έχουν τελειωμό '' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ

ΕΝΤΑΞΕΙ , ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ !!!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ..............

''Τελικά τα Ρεπορτάζ στο Δήλεσι Βοιωτίας δεν έχουν τελειωμό ''
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ

Δρόμοι συχνής κυκλοφορίας , στο Δήλεσι και οι κακοτεχνίες που παραθέτω στο Ρεπορτάζ , δεν έχουν προηγούμενο. Τι εννοώ ; Αμέσως θα σας περιγράψω.
Ο Δήμος Σχηματαρίου , τοποθέτησε πριν ένα μήνα στα στενά της οδού Πελοποννήσου ,και καθέτων αυτής , STOP και καλύτερες στα στενά.
Πως τα τοποθέτησε όμως ; “”Ανακάλυψα τυχαία “”, από περιέργεια δηλαδή , για να είμαι ειλικρινείς , δημοσιογραφική περιέργεια πόσο ασφαλές είναι όλες αυτές οι τοποθετήσεις ;
Στο Ρεπορτάζ που έκανα , μόλις με είδαν οι κάτοικοι , ήρθαν να με ρωτήσουν τι συμβαίνει . Ήταν αυτό που φανταζόντουσαν μιας και οι υποψίες μου τελικά ήταν και δικές τους.
Διαμαρτυρήθηκαν , μην θέλοντας όμως να βγουν στη δημοσιότητα , όμως οι πιο δυναμικοί με βοήθησαν στο Ρεπορτάζ .
Το Ρεπορτάζ μου , είναι συνοδευόμενο με φωτογραφίες και βίντεο. Λίγο βιαστικό μιας και ο δρόμος είναι συχνής κυκλοφορείς και δεν ήθελα να δημιουργεί κυκλοφοριακή συμφόρηση . Αλλά για να ξεκινησω τις περιγραφές αναλυτικά , ξεκινώ την εισαγωγή υλικού ,ώστε να κατανοήστε περί τίνος επρόκειται .
Σχόλιο μου : ΕΝΤΑΞΕΙ , ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ !!!!!!



( ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ,ΌΠΟΥ ΗΤΑΝ ΌΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΆΖ ΜΟΥ )


Οι καθρέπτες και τα STOP τοποθεήθηκαν , το ζήτημα είναι πως τοποθετήθηκαν ;
Πρόχειρα και επικίνδυνα .... Αποτελούν κίνδυνο , πρώτον υποχώρησης των σημάτων οδικής κυκλοφορέιας λόγο καιρικών συνθηκών , δεύτερον απλώς από υποχώρηση λόγο κακοτεχνείας , με κίδυνους να τραυματιστούν άνθρωποι και ότι συνεπάγετε μέσα από αυτες τις προχειρότητες τοποθέτησης .

Τα Ρεπορτάζ μου , τα βίντεο , ήταν δύσκολο να με καλύψει κάποιος και να φαίνομαι γιατι δεν γνώριζαν από τεχνολογία και το ότι ηθελαν ταχύτητα τα βίντεο , μην γίνει κάποιο τρακάρισμα , γιατί όπως αναφέρα παραπάνω είναι δρόμοι συχνής κυκλοφορείας . Σημασία έχει το υλικό , που είναι αποδεικτικά στοιχεία .



 


Δεν μιλάμε για μια κακοτεχνία , αλλά για γενικό κακό. Έκανα το Ρεποτάζ , υπάρχει και το δημοσιεύω και μετά να δω τι θα μου απαντήσουν οι ιθύνοντες , που θα έρθω σε επικοινωνία μαζί τους . 






REPORTAZ : ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου