Πληροφορική Κουφόπουλου

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Με εξονυχιστικές Έρευνες των Αστυνομικών Αρχών – Δε γλυτώνει κανείς ........ μπράβο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και σε ΟΛΟ το ΕΠΙΤΕΛΕΊΟ ΤΗΣ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου - Δημοσιογράφος ΕΣΔ

Με εξονυχιστικές Έρευνες των Αστυνομικών Αρχών – Δε γλυτώνει κανείς ........
μπράβο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και σε ΟΛΟ το ΕΠΙΤΕΛΕΊΟ ΤΗΣ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου - Δημοσιογράφος ΕΣΔ 

Ακόμη μια εξιχνίαση κλοπής κοσμημάτων από οικία στον Άγιο Βασίλειο Πατρών




Δυο ημεδαποί ηλικίας 24 και 20 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από οικία ημεδαπού



Εξιχνιάστηκε, μετά από συστηματική και συνεχή έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ακόμα μια κλοπή που έλαβε χώρα σε οικία την 29-07-2016, στον Άγιο Βασίλειο Πατρών.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών ηλικίας 24 και 20 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες, ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα, σε οικία 59χρονου ημεδαπού, όπου αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών, εξακριβώθηκε η συμμετοχή των δυο ημεδαπών στην κλοπή και ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία τους.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.




ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου - Δημοσιογράφος ΕΣΔ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου