Πληροφορική Κουφόπουλου

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Με Στοχευμένους αστυνομικούς έλεγχους , στη Δυτική Ελλάδα για την καταπολέμηση των ναρκωτικών ουσιών , η παρανομία, έχει επιπτώσεις στο αδικημα ......... Μπράβο και συγχαρητήρια Στο Σώμα της Δυτικής ΕΛΛΑΔΑΣ !! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου -Δημοσιογράφος ΕΣΔ Συνελήφθησαν δεκαπέντε άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών

Με Στοχευμένους  αστυνομικούς  έλεγχους  , στη Δυτική Ελλάδα για την καταπολέμηση των ναρκωτικών ουσιών ,  η παρανομία, έχει επιπτώσεις στο αδικημα  ......... Μπράβο  και συγχαρητήρια  Στο Σώμα της Δυτικής ΕΛΛΑΔΑΣ !!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου -Δημοσιογράφος ΕΣΔ 
Συνελήφθησαν δεκαπέντε άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών ουσιών
Μπράβο  και συγχαρητήρια  Στο Σώμα της Δυτικής ΕΛΛΑΔΑΣ !!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ 

Στο πλαίσιο της καταπολέμησης των ναρκωτικών, πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες τρεις ημέρες (07 έως και 09-09-2016), στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στη Δυτική Ελλάδα.
Στους αστυνομικούς ελέγχους συμμετείχαν αστυνομικοί των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών, των Υποδιευθύνσεων και των Τμημάτων Ασφαλείας, της Άμεσης Δράσης Πατρών, των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε. και των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί έλεγχοι είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δεκαπέντε δραστών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της προμήθειας, κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
  • (262,5) γραμμάρια κάνναβης,
  • (16) δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη,
  • (4) φυτά κάνναβης,
  • (4,1) γραμμάρια ηρωίνης,
  • (2) κύβοι ζάχαρης εμποτισμένοι με LSD
  • (2) τρίφτες κάνναβης.

Υπογραμμίζεται ότι, η καταπολέμηση των ναρκωτικών αποτελεί προτεραιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και οι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου -Δημοσιογράφος ΕΣΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου