Πληροφορική Κουφόπουλου

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων από οικία στο Ρίο Πατρών ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου -Δημοσιογράφος ΕΣΔ Ο δράστης είναι ένας 36χρονος ημεδαπός τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί

Εξιχνιάστηκε κλοπή κοσμημάτων από οικία στο Ρίο Πατρών


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου -Δημοσιογράφος ΕΣΔ 
Ο δράστης είναι ένας 36χρονος ημεδαπός
τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί


Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, κλοπή που έλαβε χώρα σε οικία την 02-09-2016, στο Ρίο Πατρών.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 36χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης, ενεργώντας από κοινού, με τουλάχιστον ένα συνεργό του που αναζητείται, εισήλθαν παραβιάζοντας παράθυρο υπογείου, σε οικία 40χρονου ημεδαπού, όπου αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του 36χρονου στην κλοπή, ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στις 05-09-2016 στη Πάτρα και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στη κατοχή του δράστη μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατέσχεσαν και απέδωσαν στον νόμιμο κάτοχο τους, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.






ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου -Δημοσιογράφος ΕΣΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου