Πληροφορική Κουφόπουλου

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Η.Ε - ( U.N.O) , ( W.P.F) & ( U.S.E) - ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Η.Ε - ( U.N.O) , ( W.P.F) & ( U.S.E) 

Ο  Ο.H.E., το Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ και το Παγκόσμιο Κράτος της Γης, παρέχουν την  κορυφαία  Ακαδημαϊκή Ιδιότητα και Τίτλο Τιμής του <<Παγκόσμιου Καθηγητή Κοινωνικοπολιτικής Παιδείας>>, στον Πάρι Κατσίβελο.       



 Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (U.N.O.),  το Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ (W.P.F.) και το Παγκόσμιο Κράτος της Γης (U.S.E.), τίμησαν με την κορυφαία <<Ακαδημαϊκή Ιδιότητα και Τίτλο Τιμής>> του <<Παγκόσμιου Καθηγητή Κοινωνικοπολιτικής Παιδείας>>, τον  Έλληνα Πάρι Κατσίβελο, Ηθοποιό, Σκηνοθέτη, Καθηγητή Ανωτέρων Σχολών Δραματικής Τέχνης και καθηγητή του Αυστριακού Πανεπιστημίου D.U.K, στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, <<Ποιοτική Δημοσιογραφία και Νέες Τεχνολογίες>>.      Εδώ και ενάμιση μήνα το όνομα του Πάρι Κατσίβελου, ως <<Παγκόσμιου Καθηγητή Κοινωνικοπολιτικής Παιδείας>>, βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά του Γενικού Γραμματέα Ηνωμένων Εθνών κυρίου  Μπαν Γκι-Μουν, της  Γενικής Διευθύντριας της Unesco κυρίας Irina Bokova, του Παγκόσμιου Πρεσβευτή της Ειρήνης Πρέμ Ράβατ, ακαδημαϊκών, ερευνητών - επιστημόνων  διεθνούς βεληνεκούς και αγωνιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.  
Ο Ακαδημαϊκός κύριος Ευάγγελος Μουτσόπουλος
 και ο Πάρις Κατσίβελος,
στην Ακαδημία Αθηνών, στο γραφείο του πρώτου,
κατά το άναμμα του Αρχετυπικού Συμβόλου
και Λογότυπου,
του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ. 

  
Ο Πάρις Κατσίβελος, έλαβε την ανωτέρω τιμητική διάκριση και ηλεκτρονικά και σε μορφή παπύρου και τον ερχόμενο Οκτώβριο κατά τις εργασίες του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ στην Ελλάδα, θα του επιδοθεί και δια χειρών του Προέδρου και γεννήτορα του Φόρουμ, Ρώσου και σθεναρού φιλέλληνα καθηγητού και κατόχου του Διεθνούς Βραβείου Ειρήνης GUSI, κυρίου Ίγκορ Κοντράσιν.     
Ο Πάρις Κατσίβελος, μόλις παρέλαβε τον τιμητικό πάπυρο.
 O Αριθμός  Ταυτότητας  Παγκόσμιας Πολιτικής Ιθαγένειας  του Πάρι Κατσίβελου είναι 025, αφού αυτός είναι και ο αριθμός του ως <<Πολίτη του Κόσμου>>, τίτλου που του εδόθη το 2012, μετά τις εργασίες του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ στην Ελλάδα: http ://  glob-use.org/id.htm      Οι χώρες από τις οποίες έλκουν την καταγωγή τους οι <<Παγκόσμιοι Καθηγητές Κοινωνικοπολιτικής Παιδείας>>, εκτός φυσικά της Ελλάδας, είναι: Ισπανία, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σλοβενία, Περού, Καναδάς, Μαλαισία, Βέλγιο, Γεωργία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Φιλιππίνες, Βενεζουέλα, Ολλανδία, Πολωνία, Ινδία και Σερβία.        
Ο Έλληνας Ακαδημαϊκός που κοσμεί το σύνολο των ανωτέρω διανοητών είναι ο γνωστός μας και πολυγραφότατος κύριος Ευάγγελος Μουτσόπουλος, καθηγητής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών για πενήντα έτη και μόνιμος συνεργάτης του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ.      Περισσότερες πληροφορίες και τα ονόματα των τριάντα ενός τιμώμενων καθηγητών, από ολόκληρο τον Κόσμο, στην διεύθυνση: http://www.wpf-unesco.org/eng/univ/prof.htm     Το σημαντικό με το ιδιαίτερο αυτό και τεράστιο Ακαδημαϊκό αξίωμα, σύμφωνα με την μετάφραση του παπύρου, είναι ότι δεν είναι απλά ένας τίτλος τιμής, αλλά μια ενεργή ιδιότητα, ένα Δίπλωμα ενεργό, δια του οποίου επιβεβαιώνεται ότι ο κάτοχός του Καθηγητής, έχει  αποκτήσει   στο σύνολό της,  την αναγκαία, εξειδικευμένη,  υπερεθνική κοινωνικοπολιτική (αστική)  γνώση   και είναι ικανός  να διδάξει  το συγκεκριμένο αντικείμενο απανταχού στον Κόσμο  με την ιδιότητα του  «Καθηγητή Θεμάτων Κοινωνικοπολιτικής Παιδείας του Παγκόσμιου Κράτους της Γης, του Ο.Η.Ε.  και του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ».    
 Αυτή  η κορυφαία  Ακαδημαϊκή ιδιότητα (θέση),  που παρέχουν οι συγκεκριμένοι φορείς,  προσφέρει στον κάτοχο του τίτλου, καθηγητή, το δικαίωμα  να εκπροσωπεί το Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ,  σε όλα τα επιστημονικά Συνέδρια και σε περιστάσεις διαμφισβήτησης – διεκδίκησης  αξιώσεων, όπου, Κοινωνικά, Πολιτικά  και Ανθρωπιστικά θέματα είναι αντικείμενο συζήτησης,  καθώς και να εκπαιδεύει  τους   κατοίκους  της Γης σε κάθε γεωγραφικό χώρο, σε όλο τον Κόσμο,  μέσω της διδασκαλίας που διέπεται από το πνεύμα  του Ορθού Λόγου (Λογικής),  της Ηθικής,  του Λόγου Δικαίου (Δικαιοσύνης) και της  Υπευθυνότητας, (της Υπεύθυνης Διαβίωσης),  ως των μόνων Ηθικών Μέσων  για την επίτευξη  μίας καλύτερης,  πλέον προστατευόμενης  και ακμάζουσας  ζωής τόσο των ιδίων, των νυν κατοίκων του Πλανήτη,  όσο και των απογόνων τους!!!!!!          Ο Πάρις Κατσίβελος είναι Αντιπρόεδρος  του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ, Υπεύθυνος για την Ανάπτυξη του Πολιτισμού και του Διαπολιτισμικού  Διαλόγου, Πρόεδρος της Οργανωτικής του Επιτροπής και  μόνιμος ομιλητής στα συνέδριά του, από την εποχή της δημιουργίας του στην Ελλάδα.      Το Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ είναι μία διεθνούς  συμμετοχής και απήχησης πρωτοβουλία για την συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων διανοουμένων απ’ όλο τον κόσμο και όλες τις βαθμίδες υγιούς στοχασμού, η οποία ήδη αριθμεί  αδιάλειπτη δραστηριότητα επτά χρόνων μέσω των ετησίων Συμποσίων της στην Ελλάδα και στις χώρες του εξωτερικού.     Για κάθε πληροφορία σχετική με το φόρουμ: www.wpf-unesco.org      Η οργανωμένη συνεργασία του συμποσίου με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, είχε ως αποτέλεσμα το φιλόδοξο <<Πρόγραμμα Ανάπτυξης Παγκόσμιας Πολιτικής
Ιθαγένειας του Οργανισμού  Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε. – U.N.O.) και του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ (W.P.F.)>>:  http ://glob-use.org        Το Παγκόσμιο Φιλοσοφικό Φόρουμ, έχει προσφέρει  σημαντικές  Διακρίσεις Τιμής και ¨Ηθικές Ανταμοιβές¨, στον Πάρι Κατσίβελο και φυσικά μέσω αυτού, στην χώρα μας.      Μεταξύ αυτών αξίζει να θυμίσουμε τον τίτλο του <<Παγκόσμιου Πρεσβευτή του Καλού και του Φωτός -Universal Ambassador of Pure Light and Benevolence>> και του <<Οικουμενικού Πρεσβευτή του Πνεύματος και των Τεχνών – Ecumenical Ambassador of Intellect and Arts>>, τον <<Τίτλο του Αρίστου>>  (ARISTOCRAT of the Earth – XXI), κατά Αριστοτέλη, το <<Χρυσό Μετάλλιο  Τιμής >> και  <<Χρυσό Μετάλλιο Θεατρικής Ερμηνείας>> (Τα μετάλλια συνοδευόντουσαν από <<Πιστοποιητικό Τιμής>>) και άλλες σημαντικές διακρίσεις.    Προ ημερών ο Πάρις Κατσίβελος τελείωσε έναν κύκλο θερινών παραστάσεων με την ποιητική του παράσταση <<Ταξιδεύοντας με τον Καβάφη>>, στο θέατρο Σταθμός για τους χορηγούς και εθελοντές της <<Κιβωτού του Κόσμου>>, επίσης,  σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας στο ξέφωτο της Πλατείας Δαβάκη και στον πανέμορφο κήπο της Δημοτικής Πινακοθήκης Σοφία Λασκαρίδου του Δήμου Καλλιθέας, με ζωντανή μουσική, όπου και πάλι βραβεύτηκε για αυτό τον κύκλο παραστάσεων, από τον Όμιλο για την UNESCO  Πειραιώς και νήσων.  

ΣΗΜΑΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:
1  Η   : Ο Πάρις Κατσίβελος, μόλις παρέλαβε τον τιμητικό πάπυρο.
2  Η   : Ο Ακαδημαϊκός κύριος Ευάγγελος Μουτσόπουλος και ο Πάρις Κατσίβελος, στην Ακαδημία Αθηνών, στο γραφείο του πρώτου, κατά το άναμμα του Αρχετυπικού Συμβόλου και Λογότυπου, του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ. 
3  Η   : Ο Πρόεδρος κ. Ίγκορ Κοντράσιν και ο Αντιπρόεδρος Πολιτισμού του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ Πάρις Κατσίβελος, κρατούν το αναμμένο Σύμβολο – Λογότυπο του Φόρουμ.  



Παναγιώτα Βασιλοπούλου :Δημοσιογράφος ΕΣΔ 
Πηγή : Πάρις Κατσίβελος 

Υ.Γ : Να του ευχηθώ και προσωπικά συγχαρητήρια , έχουμε μια διαχρονική φιλία και συνεργασία . ! 
Συγχαρητήρια !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου