Πληροφορική Κουφόπουλου

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ - ΜΠΡΑΒΟ !!! Ρεπορτάζ Για ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ Συνελήφθη 52χρονος που διέπραττε κλοπές σε καταστήματα της Πάτρας Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη και ένας 42χρονος συνεργός του δράστη


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ - ΜΠΡΑΒΟ !!!
Ρεπορτάζ Για ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ 
Συνελήφθη 52χρονος που διέπραττε κλοπές σε καταστήματα της Πάτρας

Από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις

Στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθη και ένας 42χρονος συνεργός του δράστη


Συνελήφθησαν, χθες (28-08-2016) το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 52 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπές.

Σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, ενώ ο 42χρονος συνεργός του και ένα ακόμα άτομο, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται κατηγορούνται για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, ο 52χρονος μαζί με τους δυο συνεργούς του, αφαίρεσαν από πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πάτρα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, μια φιάλη ουίσκι, αλλά συνελήφθησαν, σε κοντινή απόσταση, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο 52χρονπος, το τελευταίο τετράμηνο, είχε διαπράξει άλλες πέντε κλοπές σε καταστήματα της Πάτρας, αφαιρώντας κυρίως ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.




Ρεπορτάζ Για ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου