Πληροφορική Κουφόπουλου

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Μωρέ' μπράβο .... θεωρούν πως κάνουν και καλό στο περιβάλλον ; ''Ε , όχι δα πια .. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου Δημοσιογράφος ΕΣΔ


''Λάτρεις της Φύσης φαίνεται να είναι οι δράστες που καλλιεργούν κάνναβη.. 
Μωρέ' μπράβο ....
            θεωρούν πως κάνουν και καλό στο περιβάλλον ; ''Ε , όχι δα πια ..

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου Δημοσιογράφος ΕΣΔ 



Συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός στο Πελόπιο Ηλείας για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών

Ε, ναι λοιπόν ,ο  δράστης καλλιεργούσε σε αγροτεμάχια με καλαμπόκι και οπωροκηπευτικά δεκατρία δενδρύλλια κάνναβης

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 24 γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας...
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ , ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ 



Συνελήφθη, σήμερα (24-08-2016) το πρωί, στο Πελόπιο Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 26χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (11,3) γραμμάρια κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τα ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που ΟΔΗΓΗΣΑΝ σε ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ τη
ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ του ΔΡΑΣΤΗ 

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αγροτεμάχια του 26χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και εκρίζωσαν δεκατρία δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε τα δυο μέτρα και εβδομήντα εκατοστά, τα οποία καλλιεργούσε διάσπαρτα ανάμεσα σε οπωροκηπευτικά και καλαμπόκια.

Επιπλέον, κατέσχεσαν ακόμη (12,8) γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης (φύλλα και φούντα), τα οποία είχε αποκρύψει ο δράστης σε πλαστικό δοχείο και σε νάιλον συσκευασία, στο αγροτεμάχιο του.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.  






ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ : Παναγιώτα Βασιλοπούλου Δημοσιογράφος ΕΣΔ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου