Πληροφορική Κουφόπουλου

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

''Πόλεμο έχει Ανοίξει στη Γραμμή Ζωής και στην Υπηρεσία Silver Alert 1065 , ''Το Χαμόγελο Του Παιδιού'' ...

''Πόλεμο έχει Ανοίξει στη Γραμμή Ζωής και στην Υπηρεσία Silver Alert 1065 , ''Το Χαμόγελο Του Παιδιού'' ...


Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αστυνομικός Και Δικαστικός Ρεπόρτερ στην Εγκληματολογία 






Α΄ Μέρος Ρεπορτάζ

Ότι υποπέσει στην αντίληψη μου έχω χρέος να μην το κρύβω από το κοινό .
“” Η επιθυμία του αείμνηστου Ανδρέα Γιαννόπουλο , ήταν μία , ''Να χαμογελάνε όλα τα παιδιά ''' .
Δεν μένει στα χωράφια του
Όμως ο κύριος Γιαννόπουλος Κώστας , δεν μένει στα χωράφια του , κανένα ομαδικό πνεύμα δεν τον διακρίνει προς άλλες ΜΚΟ. Η επιθυμία του παιδιού του , που ξέρουμε όλοι πως μέχρι να φτάσει στα 18 χρόνια ένα παιδί θεωρείτε ανήλικο , παιδί - έφηβος και όντως μέχρι εδώ όλοι συμφωνούμε πως έχει πράξει έργο.









Όμως , ο αναίτιος πόλεμος που έχει ανοίξει στην Γραμμή Ζωής με Πρόεδρο και Ιδρυτή τον Γεράσιμο Κουρούκλη , όπως και στην Υπηρεσία Εξαφανίσεων Silver Alert 10-65 είναι ξεκάθαρα για να πάρει τις εξαφανίσεις και άνω των 18 ετών , που δεν ανήκει στα χωράφια του .
Το ερεύνησα γιατί τον τελευταίο διάστημα βλέπω από το χαμόγελο του Παιδιού , είναι εξαφανίσεις ενηλίκων στη Γραμμή Εξαφάνισης 11611 . Όσα χαρτιά κι αν έχει , νόμιμα , δεν είναι αυτή η επιθυμία του παιδιού του και την καταπατά.
Οι εξαφανίσεις που αφορούν παιδιά έως 18 ετών στην Γραμμή Εξαφάνισης 116000 Amber Alert  είναι σε όλους μας λογικό να τις αναλαμβάνει και ποιος δεν το στηρίζει αυτό.
Το ότι έχει σπουδές marketing στο Ηνωμένο Βασίλειο , κάτι λέει αυτό για το πως να χτίζει Αυτοκρατορία με τις γνώσεις του .

“” Δυο λόγια για το Βιογραφικό του , όπου δείχνει τις δυνάμεις των γνώσεων του : Ο Κώστας Γιαννόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. Σπούδασε Marketing στο Ηνωμένο Βασίλειο και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του επέστρεψε στην Ελλάδα, ανέπτυξε επιχειρηματική δράση στον τομέα της πληροφορικής και του τεχνολογικού εξοπλισμού και συνεργάστηκε με εταιρείες του χώρου παγκόσμιας φήμης, όπως η ΙΒΜ, η Hewlett Packard και άλλες.
Ο Κώστας Γιαννόπουλος διέκοψε κάθε επιχειρηματική του ενασχόληση, όταν τον Ιανουάριο του 1995 ο μικρότερος του γιος, Ανδρέας, διαγνώστηκε με καρκίνο σε ηλικία 10 ετών. Στη διάρκεια της σκληρής μάχης για τη ζωή του ο μικρός Ανδρέας οραματίστηκε τη δημιουργία ενός Συλλόγου που θα αναλάμβανε την υποστήριξη και την προστασία όλων των παιδιών που είχαν ανάγκη. Ο 10χρονος Ανδρέας Γιαννόπουλος πίστευε ότι κάθε παιδί αξίζει ένα χαμόγελο και για το λόγο αυτό ονόμασε το Σύλλογο
"Το Χαμόγελο του Παιδιού". Όταν ο Ανδρέας «έφυγε», ο Κώστας Γιαννόπουλος αφοσιώθηκε πλήρως στην εκπλήρωση της επιθυμίας του γιου του. Από τα πρώτα του βήματα απλοί πολίτες και επιχειρήσεις αγκάλιασαν το όραμα του μικρού Ανδρέα και έγιναν θερμοί φίλοι και υποστηρικτές του Συλλόγου.
Πηγή :
https://www.blod.gr/speakers/giannopoulos-konstantinos/
Η νέα λοιπόν Γραμμή Εξαφάνισης΄ 11611 , έχει λογικά εγκριθεί από κάποιους φορείς , τι εξυπηρετεί όλο αυτό όμως που κάνει ο Κώστας Γιαννόπουλος , όταν υπάρχει ήδη δέκα χρόνια τώρα για του ενήλικες η Υπηρεσία Εξαφάνισης '' Silver Alert 1065 '' για άνω των 18 ετών μέχρι το γήρας ?????

Αυτό δεν δείχνει σεβασμό προς τη Γραμμή Ζωής και την Υπηρεσία Silver Alert 1065 '' και πραγματικά η Γραμμή Ζωής ΄και η Γραμμή Εξαφάνισης 1065 έχει επανειλημμένως σεβαστεί και έχει δώσει τις υποθέσεις εξαφανίσεις των παιδιών και όποια υπόθεση αφορά παιδί στο ''Χαμόγελο του Παιδιού''

* Να τονίσω πως πριν πέντε χρόνια είχα ζητήσει συνέντευξη του μέσω Διαδικτύου Δείχνοντας του τον τρόπο που ασκώ Δημοσιογραφία και'' η Υπεύθυνη Τύπου που μίλησα μου είπαν ναι θα έχω συνέντευξη ΄΄ όμως δεν της επέτρεπε να δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου του ( εφόσον είναι στη διάθεση του κοινού καλού ) και δεν υπήρχε λόγος να μην το δώσει. Όμως με προκαλούσε για συνέντευξη και Ρεπορτάζ δια ζώσης και ρεπορτάζ , χωρίς όμως πρώτα να μιλήσω μαζί του , είδα πως δεν είναι προσιτός και δεν καταδέχθηκα να πάω. Κάποια στιγμή θα κοινοποιήσω την αναπάντητη συνέντευξη. Όπου μόχθησα για να βγάλω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου