Πληροφορική Κουφόπουλου

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

'''Δημοσιογραφικά Δεν Θα Χαριστώ Στον Κώστα Γιαννόπουλο και σε κανέναν ''

'''Δημοσιογραφικά Δεν Θα Χαριστώ Στον Κώστα Γιαννόπουλο και σε κανέναν ''

Αντιγράφει Το ρόλο της Υπηρεσίας Silver Alert 10-65 …

Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αστυνομικός & Δικαστικός Ρεπόρτερ στην Εγκληματολογία

ΜΕΡΟΣ Α' Ρεπορτάζ 

Το ρόλο των εξαφανίσεων μέχρι 18 ετών τον είχε επ΄ άξια ο Οργανισμός ''Το Χαμόγελο του Παιδιού '' και συνεχίζει να τον έχει , μέχρι εδώ καλά; Όμως η Γραμμή Ζωής και η Υπηρεσία Silver Alert 10- 65 , παρότι είναι υπεύθυνη για εξαφανίσεις άνω των 65+ , έχει στο καταστατικό της και το δικαίωμα και την υποχρέωση όποιος άνω των 18 εξαφανιστεί ή έχει ανάγκη , όπως είναι ΑΜΕΑ , έχουν Νοητική Υστέρηση , Αισθητηριακές Αναπηρίες και συναφή και εξαφανιστούν έχει χρέος να φύγει συναγερμός εύρεσης , στις Αρχές και στα ΜΜΕ και ενεργοποιούνται μέσα από την κοινοποίηση της εξαφάνισης κι οι 83.000 εθελοντές .
Επειδή όμως , ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γεράσιμος Κουρούκλης , δεν έχει στη ζωή του , ως γνώμονα τις δημόσιες Σχέσεις και να κάνει εμφανίσεις στις τηλεοράσεις πουλώντας ζωές και υπολήψεις , δεν γνωρίζει το κοινό όλο αυτό , πως άνω των 18 έχει χρόνια σημάνει σε συναγερμό εδώ και 10 χρόνια , γιατί σύμφωνα με το καταστατικό , όπως αναφέρω παραπάνω , έχει χρέος και με επιτυχία 10 χρόνια η Υπηρεσία Silver Alert 10-65 έχει βρει χιλιάδες ανθρώπους με απόλυτη επιτυχία , ζωντανούς τους περισσότερους αλλά και παρέδωσε στην χειρότερη των περιπτώσεων , ένα σώμα να θάψουν και δεν αγνοείται πλέον .

Όμως όλος παραδόξως ο κύριος Γιαννόπουλος δεν μένει στα λημέρια του, στο δικό του σκοπό , τα πάντα σε ότι αφορά τα παιδιά μέχρι 18 ετών και συγχαρητήρια , δεν ήξερε κανείς πως υπέγραφε με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη της Ελλάδας υπεγράφη έγκριση για να αναλάβει τις εξαφανίσεις και άνω των 18 ετών δίνοντας το όνομα missing Alert , όπου χωρίς έστω και από ηθική Υποχρέωση να έρθει σε επικοινωνία με τον Γεράσιμο Κουρούκλη . Θα το γράψω λαϊκά '' Κινήθηκε βγαίνοντας του στην στροφή ''' ..
Η Γραμμή Ζωή και η Υπηρεσία Silver Alert 10-65 , θα του '' την βγει στην ευθεία όμως'' , με νομικές διαδικασίες .

Το ρεπορτάζ μου είναι για την ενημέρωση του κοινού και στο κοινό οφείλουμε να λέμε τις αλήθειες . Χρόνια ο Γεράσιμος Κουρούκλης δεν πουλάει προσωπικά δεδομένα , ούτε εκθέτει τον εαυτό του σε τηλεμαραθώνιους , ούτε θέλει να γίνει ο αγαπημένος του κοινού. Γιατί ξέρω και είμαι σίγουρη πως το κοινό ξέρει πως χειρίζεται με αξιοπρέπεια τις εξαφανίσεις και τις υποθέσεις .
Αυτό έχει κόστος και μην οικονομική ενίσχυση της Γραμμής Ζωής που με τόσες ελλείψεις προσφέρει θεάρεστο έργο , αλλά και τις εξαφανίσεις άνω των 18 , δεν τις πούλησε ποτέ μέσα από marketing , ώστε να είναι γνωστό σε όλο το κοινό το χρέος της κοινοποίησης και άνω των 18 .









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου