Πληροφορική Κουφόπουλου

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

΄΄ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ , για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού & της Ψυχικής Ισορροπίας ‘’

΄΄ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ,
για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού
&
της
Ψυχικής Ισορροπίας ‘’
Σύντομα Συνέντευξη για Το βιβλίο . Επιμέλεια : Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Δημοσιογράφος ΕΣΔ 


Πρόλογος Του συγγραφέα Ερευνητή Γιώργου Πασχαλίδη :


Σήμερα ζούμε την εποχή της πληροφορίας και των υλικών αγαθών . Ενώ έχουμε πρόσβαση σχεδόν στα πάντα ,ο άνθρωπος παρουσιάζει , ολοένα και περισσότερα αυξημένα προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας . Μέσα από το συγγραφικό μου έργο σας δίνω όλη την πληροφορία για το πως να βελτιώσουμε τη σχέση μας με τον εαυτό μας και τους γύρω μας , καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τρεφόμαστε υγιεινά ώστε να παρέχουμε στον οργανισμό μας τα κατάλληλα ιχνοστοιχεία και βιομέταλλα που του λείπουν .
Η διατροφή που σας προτείνω δεν αποτελεί μέσο απόλαυσης ,ούτε ένα απλό μέσο επιβίωσης . Αποτελεί το πολυτιμότερο εργαλείο για την πρόληψη και τη θεραπεία ψυχικών και σωματικών ασθενειών.
Στα χέρια σας κρατάτε ένα πολύτιμο διατροφικό οδηγό ο οποίος στοχεύει στη διατήρηση και αποκατάσταση του πολυτιμότερου αγαθού – Της ΥΓΕΙΑΣ .

Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να παρέχουμε στο σώμα σωστή τροφή ώστε στη συνέχεια , υγιείς , να μπορέσουμε να τροφοδοτήσουμε και με τη σωστή πνευματική τροφή τον εγκέφαλο , με στόχο να ολοκληρωθούμε και να κατακτήσουμε την ευτυχία .
Η διατροφή είναι απόλυτα βασισμένη στις βιολογικές ευαισθησίες και τις ανάγκες του κάθε ανθρώπου , με τα αποτελέσματα της να είναι γρήγορα και άμεσα. Είναι μοναδική , επειδή έχει την ικανότητα να επιδρά στον τρόπο με τον οποίος ο καθένας διαχειρίζεται το στρες , καθώς και να επιφέρει ηρεμία στον εγκέφαλο , να εξισορροπεί τη χημική σύσταση του σώματος και τελικά να διασφαλίζει τη συνολική υγεία και την αρμονία στην ψυχή και στο σώμα .
Αυτό είναι το δικό μου δώρο ζωής για τον άνθρωπο και την Υγεία του. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το γιο μου ΣΕΦ Δημήτρη Πασχαλίδη για την επιμέλεια των συνταγών , που είναι προσαρμοσμένες στην πάθηση και στον Τύπο του κάθε ανθρώπου . 
Ο ΣΕΦ Δημήτρης Πασχαλίδης

Αλλάξτε τη φιλοσοφία της ζωής σας και περπατήστε στο δρόμο της Υγείας και της ευτυχίας .

Γιώργος Πασχαλίδης
Ερευνητής και συγγραφέας του Μοντέλου Tri- Anthropo – Type Paschalidis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου